Για τον Τζον Σνόου το έχουμε εμπεδώσει εδώ και χρόνια ότι δεν ξέρει τίποτα. Αλλά και ο Κιτ Χάρινγκτον που τον υποδύθηκε όλον αυτόν τον καιρό στο «Game of Thrones» δεν πάει πίσω. Όταν σου ζητάει κάποιος spoiler για το «Game of Thrones», ακόμη κι αν είναι η ίδια σου η σύζυγος και πρώην συμπρωταγωνίστρια στη σειρά, δεν κάνεις το χατίρι. Γιατί την πατάς ως εξής:

«Είπα πέρυσι στη γυναίκα μου πώς τελειώνει η σειρά, και δεν μου μιλούσε για τρεις μέρες. Και με είχε ρωτήσει εκείνη!», είπε ο Χάρινγκτον σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη. Αυτό άραγε σημαίνει ότι το τέλος δεν άρεσε στη Ρόουζ Λέσλι ή ότι της άρεσε αλλά θύμωσε που το έμαθε; Άγνωστο.

Ο Χάρινγκτον παραδέχεται πάντως πως είναι ωραία η αίσθηση του να κυκλοφορείς και να είσαι ο μόνος από τους γύρω σου που ξέρει το φινάλε του «Game of Thrones». Όσο για το αν είναι ο ίδιος χαρούμενος με το τέλος, είπε: «Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με χαρά ή λύπη. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έκαναν, αλλά δεν θα ξέρω αν είμαι πραγματικά χαρούμενος μέχρι να το δω».