Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας

Όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καταφέρνει να νικήσει κοτζάμ Λουκ Σκάιγουόκερ, τότε ξέρεις πως θα υπάρξει και Bachelor 3.

Πιο συγκεκριμένα, η τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών Bachelor βρίσκεται ήδη στα σκαριά με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, εδώ και περίπου έναν μήνα σε Αθήνα και Λάρισα. 


Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Η ταινία παραγωγής CSP Showtime Productions και Voice Entertainment που θυμίζουμε ότι ξεπέρασε σε εισπράξεις το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» στο διάστημα 28 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου με 47.164 εισιτήρια έναντι των 29.827 του δεύτερου, επιστρέφει πιο ανατρεπτική από ποτέ και με ενισχυμένο καστ.


Τζερόμ Καλούτα, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα, Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Πιο συγκεκριμένα, στο τρίτο μέρος του Bachelor οι τέσσερις φίλοι (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης) λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο. Τους πέφτει από τα χέρια; Θα γίνει γάμος επιτέλους ή θα χρειαστεί και τέταρτη συνέχεια;


Μελέτης Ηλίας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Μέχρι να λυθούν οι απορίες μας για το τί έχει σκαρφιστεί αυτήν τη φορά η σεναριογράφος Ισιδώρα Χατζηβασιλείου... στους κινηματογράφους ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12/18), ρίξε μια ματιά στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Reader.gr από τα γυρίσματα της ταινίας. 


Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βασιλική Τρουφάκου, Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη γκάλερι που ακολουθεί: 

Περισσότερα για την ταινία εδώ και εδώ