Βασιλιάς στους ωκεανούς, βασιλιάς και στο box office ο Aquaman, καθώς η ομώνυμη ταινία ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις και έγινε η 37η που μπαίνει στο αποκαλούμενο «κλαμπ του δισεκατομμυρίου». Ο λογαριασμός του «Aquaman» στο Twitter γιόρτασε την περίσταση με το ακόλουθο βίντεο:

Ακολούθησε με τις δικές του ευχαριστίες ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν, που απέκτησε δεύτερη ταινία στο κλαμπ μετά από τους «Μαχητές των Δρόμων 7».

Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας, που έφτασε τα 1,02 δισ. δολάρια, εισπράξεις, οφείλεται κυρίως στο κοινό εκτός ΗΠΑ. Στη χώρα του έχει κερδίσει μόλις 287,9 εκατ. δολάρια, η χειρότερη επίδοση για ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Comics μετά από το «Justice League».

Το «κλαμπ του δισεκατομμυρίου» για πολλά χρόνια ήταν κλειστό, αλλά τελευταία όλο και πιο πολλά μέλη μπαίνουν κάθε χρόνο – κάτι που οφείλεται κυρίως στην επιτυχία των ταινιών με υπερήρωες. Το «Aquaman» ήταν η πέμπτη (!) ταινία του 2018 που μπήκε στο κλαμπ, μετά τις «Black Panther», «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», «Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε» και «Οι Απίθανοι 2».