Μετά την ακύρωση του «Daredevil», η καλύτερη σειρά με υπερήρωες της Marvel που απέμεινε στο Netflix – και μοναδική μαζί με το «Jessica Jones» – είναι πλέον το «The Punisher». Στο τέλος του τρέιλερ για τις πρεμιέρες του Ιανουαρίου το Netflix «έκρυψε» 10 δευτερόλεπτα από την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του «The Punisher», μαζί με τη φράση «Προσεχώς». Στο πρώτο επίσημο teaser που κυκλοφόρησε χθες, εξακολουθεί να μη δίνει ημερομηνία πρεμιέρας.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι ο Φρανκ Καστλ καίει τη χάρη που του απονεμήθηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη στο τέλος της πρώτης σεζόν (και οι στάχτες σχηματίζουν το κρανίο-σήμα κατατεθέν του Τιμωρού), επομένως είναι έτοιμος για περισσότερη δράση και καταδίωξη.

Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που τον αναγκάζει να επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες, αλλά φανταζόμαστε ότι θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Μπίλι Ρούσο (Μπεν Μπαρνς), αυτή τη φορά ως Jigsaw.

Δεν αποκλείεται το Netflix να προβάλλει τη σειρά αυτό το μήνα, εμφανίζοντάς την τελευταία στιγμή, όπως έγινε με το «Black Mirror: Bandersnatch». Άλλωστε ένα – διαγραμμένο πλέον – tweet από τον επίσημο λογαριασμό της πλατφόρμας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική είχε εμφανίσει την ημερομηνία 18 Ιανουαρίου δίπλα στο όνομα της σειράς. Για να δούμε…