Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα το δείτε ποτέ, αλλά υπάρχει σε κάποιον σκληρό δίσκο και έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο πιλότος που γυρίστηκε για το «Game of Thrones» ήταν εντελώς λάθος από πολλές απόψεις, όπως περιγράφει ο Κιτ Χάρινγκτον – Τζον Σνόου σε συνέντευξή του στον Guardian.

«Είχαν κάνει πολλά λάθη. Δεν έδειχνε σωστό, δεν το ένιωθες σωστό, δεν είχε τίποτα το ξεχωριστό». Στο πρώτο εκείνο επεισόδιο ο Τζον Σνόου φορούσε περούκα και ήταν ξυρισμένος, με το baby face του Χάρινγκτον να βγάζει μάτι. Κάπως έτσι δηλαδή:


Τι εμφάνιση είναι αυτή; You know nothing, Jon Snow

Ο ίδιος δεν το έχει δει, αλλά οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, έχουν ένα αντίγραφο με το οποίο «απειλούν» τον ηθοποιό. «Λένε ότι αν ποτέ τους τσαντίσω πολύ θα το ανεβάσουν στο YouTube. Πότε πότε μου στέλνουν ένα screenshot, έτσι ως απειλή».


Τώρα μάλιστα, αυτόν τον Σνόου ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε

Μετά τον καταστροφικό εκείνο πιλότο οι Μπένιοφ και Βάις άρχισαν τις αλλαγές. Ο 23χρονος τότε Χάρινγκτον μάκρυνε το μαλλί του, άφησε γένια για πρώτη φορά στη ζωή του και έριξε λίγη λάσπη στο πρόσωπο για να δείχνει πιο σκληρός. Καλύτερα, πολύ καλύτερα...