Η μεγάλη ανατροπή στο «Survivor» ήρθε! Ο χθεσινός τραυματισμός της Ευριδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα, γι’ αυτό το παιχνίδι γίνεται ατομικό μέχρι το τέλος του “Survivor”. Σε κάθε αγώνα επάθλου θα αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια μεταξύ τους και νικητής θα είναι μόνο ένας.

Μόλις τους έκανε την ανακοίνωση στο σημερινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης, οι παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αλλά στο πρόσωπο τους ήταν ζωγραφισμένη η απορία, αφού αυτή την εξέλιξη δεν την περίμεναν ακόμα.

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης», ανέφερε, μεταξύ άλων, ο παρουσιαστής του Survivor. 

«Ο κάθε παίκτης, λοιπόν, θα έχει πέντε ζωές. Κάθε φορά που θα χάνει, θα του αφαιρείται και μία, ενώ σε περίπτωση που τις χάσει όλες, τότε αυτομάτως βγαίνει από τα αγώνισμα. Μεγάλος νικητής θα ανακηρύσσεται ο παίκτης που θα καταφέρει να κρατήσει έστω και μία ζωή», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, οι «Μαχητές» αποφάσισαν ότι άσχετα αν το αγώνισμα έγινε ατομικό εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι ομάδα και να υποστηρίζονται.