Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο γνωστός μας Χάρι Πότερ, φαίνεται ότι έχει αλλάξει πολύ στα μάτια των μικρών παιδιών που σήμερα βλέπουν τις ταινίες του, με αποτέλεσμα όταν τον συναντούν να μην πιστεύουν ότι αυτός είναι ο αγαπημένος τους μάγος.  

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ράντκλιφ στην εκπομπή Morning Joe του MSNBC, αναφέροντας πως έχει τύχει πολλές φορές να τον συναντούν μικρά παιδιά και να αδυνατούν να αναγνωρίσουν τον Χάρι Πότερ στο πρόσωπό του. Νταν, μήπως πρέπει να δοκιμάσεις να ξυριστείς;

Ο 29χρονος -σήμερα- ηθοποιός εξήγησε ακόμα ότι νιώθει ιδιαίτερα περίεργα αλλά και χαρούμενος όταν το πλησιάζουν και του λένε πως υπήρξε ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της παιδικής τους ηλικίας. «Για εμένα τότε οι Simpsons ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας και το γεγονός ότι αποτελώ κάτι αντίστοιχο στη ζωή κάποιου άλλου είναι τρελό και ταυτόχρονα υπέροχο», εξηγεί ο Ράντκλιφ και προσθέτει: «Αναγνωρίζω ότι ήμουν απίστευτα τυχερός που έγινα διάσημος ως ο Χάρι Πότερ και αυτό επειδή είναι ένας ήρωας που έχει αγαπηθεί ειλικρινά πολύ σε όλο τον κόσμο».

Ομολογουμένως ο Ράντκλιφ, όλα αυτά τα χρόνια έχει το δύσκολο έργο να αποτινάξει το διάσημο μάγο από πάνω του, ο οποίος πριν από 17 χρόνια του χάρισε μια τρομακτικά κινητογραφική επιτυχία παγκοσμίως!  Ο Ράντκλιφ υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ σε συνολικά 8 ταινίες οι οποίες έγιναν από τις πιο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Άλλωστε, εκτός από τα βιβλία και τις ταινίες, έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το μικρό μάγο του Χόγκγουορντς.