Μία εβδομάδα μετά τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του στον Ρόκι Μπαλμπόα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε στάθηκε απέναντι στον άλλο εμβληματικό του ρόλο, εκείνο του Τζον Ράμπο. Και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο αμέσως μετά το γύρισμα της τελευταίας του σκηνής, στην τελευταία ταινία Ράμπο, με τίτλο – τι καλύτερο; – «Ράμπο 5: Το Τελευταίο Αίμα» (Rambo V: Last Blood).

Καθισμένος σε ένα αυτοκίνητο, ηλιοκαμένος, γεμάτος ρυτίδες, με γκρίζα μαλλιά (έχει φτάσει τα 72 πια κι ας γυμνάζεται σαν κτήνος) και χωρίς την χαρακτηριστική χαίτη του ήρωα, ο Σλάι μας λέει τα εξής: «Λοιπόν, αυτό ήταν, αυτή ήταν η τελευταία μου σκηνή στο “Rambo V: Last Blood”, τουλάχιστον έτσι ονομάζουν την ταινία μέχρι τώρα. Και ήταν πραγματικά ένα απίθανο ταξίδι. Αυτός ο χαρακτήρας παρουσιάστηκε μπροστά μου το 1980. Και κανείς δεν ήθελε να τον παίξει. Για την ακρίβεια ήμουν η ενδέκατη επιλογή. Ο κόσμος το έβλεπε σχεδόν σαν ένα καταραμένο πρότζεκτ. Εγώ το είδα και είπα ότι ήταν μια απίθανη ευκαιρία».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a long long road that has been traveled ... thank you for the support...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Το βίντεο κόβεται κάπως απότομα, πάνω στο καλύτερο. Θα μπορούσαμε να ακούμε για πολλή ώρα ακόμα τον Σταλόνε να μιλάει για τον αντι-ήρωα που μας σύστησε στο «Πρώτο Αίμα» (First Blood) του 1982. Τα σίκουελ «Rambo: First Blood Part II» και «Rambo III» κυκλοφόρησαν το 1985 και το 1988 αντίστοιχα, ενώ 20 χρόνια μετά, το 2008,  η πολεμική μηχανή επέστρεψε στην πιο αιματηρή ταινία της σειράς («Rambo» σκέτο).

Στη νέα ταινία θα βρούμε τον Ράμπο με καραμπινάτο σύνδρομο μετατραυματικού στρες να έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο στην Αριζόνα, αλλά όχι για πολύ. Ενα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του και, όπως καταλαβαίνετε, ο Τζον θα ζωστεί με ό,τι όπλο βρει μπροστά του και θα περάσει τα σύνορα για να φέρει πίσω το κορίτσι.

«Ήταν ένας μακρύς, μακρύς δρόμος που ταξιδέψαμε. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη», γράφει ο Σταλόνε στο post με το βίντεο που ανέβασε.

Εμείς σε ευχαριστούμε, Σλάι!