Πάνω που μάθαμε ότι τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς επιστρέφουν αυτούσια με το αρχικό τους καστ, ήρθε η διάψευση για να «προσγειώσει» όσους ενθουσιάστηκαν με την είδηση.

Σύμφωνα με το TV Line λοιπόν, η «επανεκκίνηση» της σειράς θα είναι mockumentary διάρκειας μιας ώρας, δηλαδή ένα ψευδοντοκιμαντέρ που συνήθως χρησιμοποιείται για να δώσει μια χροιά αληθοφάνειας στην εκάστοτε αφηγούμενη ιστορία με στόχο να την πιστέψουν οι θεατές της. 

Στην προκειμένη περίπτωση ουσιαστικά, θα παρουσιάζει τους Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πρίστλεϊ, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις να παίζουν την υπερβολική εκδοχή του εαυτού τους, καταγράφοντας το χρονικό των προσπαθειών τους για την επιστροφή της κανονικής σειράς στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Παραδόξως, ακούγεται ενδιαφέρον σαν ενδεχόμενο, άσχετα αν από το συγκεκριμένο πρότζεκτ ξέρουμε εξαρχής ότι θα λείπουν οι Σάνεν Ντόχερτι και Λιουκ Πέρι. 

Οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνουν επίσης το ότι το mockumentary θα φέρει την υπογραφή των σεναριογράφων και παραγωγών Μάικ Τσέσλερ και Κρις Αλμπεργκίνι που είχαν ασχοληθεί και με το Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς του CW, όπως αυτό πρωτοπροβλήθηκε το 2008. 

Αναφορικά με την μετάδοσή του, υποψήφιοι «μνηστήρες» είναι διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα και υπηρεσίες streaming, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό επισήμως. 

Θυμίζουμε ότι η πρωτότυπη σειρά του Ντάρεν Σταρ σε παραγωγή του Άαρον Σπέλινγκ μεταδιδόταν από τις 4 Οκτωβρίου του 1990 έως και τις 17 Μαΐου του 2000 στο Fox με πρωταγωνιστές τους Τζένι Γκαρθ, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ, Σάνεν Ντόχερτι, Λιουκ Πέρι, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις ως εφήβους που ζούσαν, μεγάλωναν και ερωτεύονταν στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.