Σε μία περίοδο που έχουμε μπουχτίσει από ριμέικ, διασκευές και σίκουελ είναι σχεδόν περίεργο που δεν έχουμε δει ακόμη κάποιο reboot του Χάρι Πότερ. Βέβαια, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο καιρός γαρ εγγύς. 

«Ξέρω ότι δεν είμαι ο τελευταίος Χάρι Πότερ που θα δω στη ζωή μου - ήδη έχουμε μερικούς ακόμη», δήλωσε αναφερόμενος στις διάφορες θεατρικές εκδοχές του χαρακτήρα του στην παράσταση «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί». «Θα ήταν ενδιαφέρον αν γινόταν reboot και ξαναέκαναν τις ταινίες από την αρχή ή κάποια σειρά. Θα μου άρεσε πολύ να τα παρακολουθήσω.»

Οι παραπάνω λέξεις ειπώθηκαν σε συνέντευξή του στο IGN, κατά την οποία πέρα από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Miracle Workers», κλήθηκε να απαντήσει αν είναι πιθανό να συμβεί ένας reboot της σειράς ταινιών. «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια άλλη εκδοχή», ανέφερε εξηγώντας παράλληλα ότι ένα reboot στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη είναι σχεδόν αναπόφευκτο σε έναν κόσμο γεμάτο από πρίκουελ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και reboots του Spider-Man. 

Ο 29αχρονος Ράντκλιφ στο μεταξύ, από όταν αποδεσμεύτηκε από τον ρόλο που του χάρισε δημοσιότητα και πλούτη, προσπαθεί συνεχώς να δουλέψει σε διαφορετικά και κυρίως άσχετα πρότζεκτ ώστε να μπορέσει να απαγκιστρωθεί από τη... μαγική ιδιότητα - ρετσινιά. Ομολογουμένως το θεατρικό του «Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» είναι ένας ωραιότατος τρόπος για να δελεάσει κανείς αυτόν, την Έμα Γουάτσον και τον Ρούμπερτ Γκριντ να επιστρέψουν στα πόστα τους και να ολοκληρώσουν την ιστορία τους μια και καλή, όμως αν η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ περιμένει να μεγαλώσουν κανονικά ώστε να φτάσουν στην επιθυμητή -για εκείνη- ηλικία, έχουμε δρόμο μπροστά μας. 

Για την ώρα πάντως, η Warner Bros είναι αρκούντως απασχολημένη λόγω των τριών επόμενων ταινιών με τα «Φανταστικά Ζώα», οπότε το reboot του Χάρι Πότερ πρέπει να περιμένει...