Πίσω στο 2013, εμφανίστηκε στο Kickstarter μία καμπάνια για τη δημιουργία μιας τρελής και παλαβής ταινίας με τον τίτλο «Kung Fury», που θα αποτελούσε φόρο τιμής στις βιντεοπεριπέτειες της δεκαετίας του '80. Θα περιλάμβανε ρομπότ, δεινόσαυρους, Ναζί, Βίκινγκ, μεταλλαγμένους, τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ, πολύ καράτε και στον Αδόλφο Χίτλερ σε ρόλο κακού! Σύντομα εξελίχθηκε σε ιντερνετικό φαινόμενο, και ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο των 200.000 δολαρίων φτάνοντας τα 630.019 δολάρια.

Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2015, διαρκούσε μισή ώρα (τραβώντας την από τα μαλλιά) και μπορείτε να τη δείτε εδώ:

Αυτό το αριστούργημα, λοιπόν, τώρα γίνεται ταινία μεγάλου μήκους από το Χόλιγουντ, με τη συμμετοχή του Μάικλ Φασμπέντερ τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα, σε ρόλο παραγωγού. Το ίδιο ισχύει και για τον δημιουργό της αρχικής ταινίας Ντείβιντ Σάντμπεργκ, αλλά και για τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ!

Η υπόθεσή της έχει ως εξής (μεταφράζουμε αυτολεξεί): «Εϊναι το 1985, η καλύτερη χρονιά. Το Μαϊάμι είναι ασφαλές υπό το άγρυπνο βλέμμα του Kung Fury, του μεγαλύτερου μπάτσου όλων των εποχών. Οι Thurndercops του Kung Fury είναι η απόλυτη αστυνομική δύναμη που έχει στρατολογηθεί από διάφορες περιόδους της Ιστορίας για να νικήσει τον κακό Kung Fuhrer, Αδόλφο Χίτλερ. Όταν ο τραγικός θάνατος ενός Thundercop επιφέρει τη διάλυση της ομάδας, ένας μυστηριώδης κακός βγαίνει από τις σκιές για να βοηθήσει τον Χίτλερ να αποκτήσει το απόλυτο όπλο. Ο Kung Fury πρέπει να ταξιδέψει στο χώρο και το χρόνο για να σώσει τους φίλους του, να υπερασπιστεί την Ακαδημία Κουνγκ Φου του Μαϊάμι και να κερδίσει το κακό μία και καλή».