Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι η Ναόμι Γουότς θα πρωταγωνιστήσει στη spin-off σειρά του «Game of Thrones», έχουμε την πρώτη αντίδραση της 50χρονης (πώς περνάνε έτσι τα χρόνια...) ηθοποιού.

Αν όμως νομίζετε ότι έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο της, ο οποίος περιγράφεται από το HBO ως «μια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό», είστε γελασμένοι. Αυτό που είπε η Γουότς στο Entertainment Weekly είναι ότι... ΤΩΡΑ βλέπει το «Game of Thrones»!

«Άργησα να μπω, το παραδέχομαι. Αλλά το βλέπω όλο μαζεμένο τώρα και μελετάω. Είναι πολύ συναρπαστικό!», δήλωσε η ηθοποιός. Έχει φτάσει άραγε στον Κόκκινο Γάμο; Ελπίζουμε να μην την ταράξουν στα spoilers οι δικοί της...

Και αφού δει τη σειρά, επόμενο πρότζεκτ θα είναι να διαβάσει και κανένα βιβλίο, αν όχι τους τόμους από το «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», τουλάχιστον τον «Κόσμο της Φωτιάς και του Πάγου», με την ιστορία του Γουέστερος. Θα της χρειαστεί, καθώς το πρίκουελ που θα αρχίσει γυρίσματα μέσα στο 2019 θα εκτυλίσσεται μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από το «Game of Thrones».