Θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ότι το «Creed II» που θα προβάλλεται στη χώρα μας από τις 29 Νοεμβρίου δεν είναι σίκουελ μόνο του «Creed», αλλά και του «Rocky IV». Αν πάντως, δεν το έχετε καταλάβει, σας το υπενθυμίζει η νέα αφίσα της ταινίας που κυκλοφόρησε προ ημερών:

Ο Άντονις Κριντ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τον Βίκτορ Ντράγκο (ο θηριώδης Ρουμάνος μποξέρ Φλόριαν «Big Nasty» Μουντενάου), γιο του Ιβάν Ντράγκο που στο «Rocky IV» του 1985 είχε σκοτώσει τον πατέρα του, Απόλο Κριντ.

Ο Ντολφ Λούντγκρεν, που υποδύθηκε τον Ιβάν Ντράγκο πριν από 33 χρόνια και επιστρέφει στον ίδιο ρόλο στο «Creed II» (έχοντας στο ενδιάμεσο ξανασυναντήσει τον Σιλβέστερ Σταλόνε στους «Αναλώσιμους») εξηγεί στο περιοδικό Empire τι έχει συμβεί στον ήρωά του από τότε που τον νίκησε ο Ρόκι στο τέλος της ταινίας.

«Η ζωή του Ντράγκο ήταν μια κόλαση από το ’85 και μετά, και έχασε τα πάντα. Το σενάριο μας τον συστήνει σαν έναν χαρακτήρα με ζημιές συναισθηματικές, αλλά και σωματικές καθώς υπέφερε πολύ στη σκληρή ζωή του. Μπορώ εύκολα να ταυτιστώ με αυτό. Τόσο με τη σωματική όσο και με τη συναισθηματική πλευρά».

Όσο για την επιστροφή του στο ρόλο, σχολιάζει: «Η ιδέα της σχέσης πατέρα-γιου ήταν πολύ καλή. Προσωπικά είχα μία βίαιη σχέση με τον πατέρα του. Σε πολλούς άνδρες συμβαίνει αυτό – και μετά καταλήγουν σε αθλήματα επαφής». Μάαααλιστα…