Η δημοφιλής σειρά του CBS «Elementary» ρίχνει τίτλους τέλους μετά την προβολή της επερχόμενης 7ης σεζόν.

Το «Elementary», με πρωταγωνιστές τον Τζόνι Λι Μίλερ ως Σέρλοκ Χολμς και τη Λούσι Λίου ως Δρ. Τζόαν Γουάτσον, αποτελεί μια σύγχρονη παραλλαγή της κλασικής ιστορίας, με τους δύο συνεργάτες να λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις που αντιμετωπίζει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση για το τέλος της σειράς του Ρομπ Ντόχερτι ήρθε μαζί με το γύρισμα της τελευταίας σκηνής του φινάλε της 7ης σεζόν και ο Καρλ Μπέβερλι, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς σημειώνει σχετικά: «Ο Ρομπ είχε οριστεί για να πει μια ιστορία και νιώθουμε ότι η αποστολή εξετελέσθη. Οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και όλο το καστ νιώθουν το ίδιο με εμάς. Έτσι λοιπόν, είμαστε ευγνώμωνες και γιορτάζουμε για αυτό που κάναμε».

Εικάζεται ότι ένας από τους λόγους που τελειώνει το «Elementary» είναι τα επικείμενα συμβόλαια των δυο πρωταγωνιστών. Με την ιστορία να φτάνει σταδιακά στο τέλος της, όλοι οι εμπλεκόμενοι νιώθουν χαρούμενοι καθώς το φινάλε έρχεται φυσικά και ενώ η σειρά διαγράφει ακόμα επιτυχημένη πορεία. 

Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από 13 επεισόδια, ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία προβολής του από το CBS. Όπως αναφέρει ο Ρομπ Ντόχερτι, το γύρισμα της τελευταίας σεζόν του προκάλεσε πολλά και αντικρουόμενα συναισθήματα: «Όλοι μας είμαστε λυπημένοι και θα λείπουμε ο ένας στον άλλο. Την ίδια στιγμή όμως νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για τα 7 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στο πρότζεκτ και μεταξύ μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2012 και μέχρι το τέλος του 7ου κύκλου θα έχουν προβληθεί συνολικά 154 επεισόδια.