Η αλήθεια είναι πως για τους περισσότερους φανς της σειράς Φιλαράκια είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουν ότι έχει ήδη περάσει μία δεκαπενταετία από το τέλος τους. 

Σε περίπτωση που έχεις αρχίσει να συμφιλιώνεσαι με την ιδέα ότι ο χρόνος τρέχει σα νερό, ίσως δεν σοκαριστείς τόσο με μία διαπίστωση που ήρθε στο φως μέσω ενός tweet.

Μια θαυμάστρια της θρυλικής παρέας, η Λούσι, έγραψε:

«Ok, έβλεπα χθες βράδυ τα Φιλαράκια και ο Ρος έφτιαχνε ένα βίντεο για τα 18α γενέθλια της Έμα και ο Τσάντλερ λέει την ατάκα: Γεια σου Έμα. Είναι πια 2020. Ξύπνησες επιτέλους από τον υπνάκο σου; Και μόλις μου ήρθε ότι το 2020 είναι... του χρόνου! Η Έμα θα γινόταν 18, τον επόμενο χρόνο!»

Κι όμως, η κόρη του Ρος και της Ρέιτσελ είναι σχεδόν 18 σήμερα, ενώ για εμάς μοιάζει μόλις χθες η μέρα που η Ρέιτσελ ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στον γάμο της Μόνικα και του Τσάντλερ. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s fall y’all!

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

twinnie

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Θυμίζουμε στο μεταξύ, ότι τον ρόλο της Έμα υποδύονταν οι δίδυμες Νοέλ και Κάλι Σέλντον που γεννήθηκαν στις 17 Ιουνίου του 2002. Δηλαδή σήμερα είναι σχεδόν 17 χρόνων!

... και ετοιμάζουν την κινηματογραφική τους επιστροφή συμμετέχοντας την ταινία τρόμου «Us», μαζί με τους Ελίζαμπεθ Μος, Λουπίτα Νιόνγκο και Γουίνστον Ντιουκ.