Θυμάστε τη σειρά ταινιών που είχε ξεκινήσει με το «Paris, je t’aime» το 2006. Λιγότερος κόσμος είδε το «New York, I love you» το 2008, γι' αυτό και το τρίτο μέρος, «Rio, Eu Te Amo» ήρθε έξι χρόνια μετά, το 2014. Οι παραγωγοί τους όμως δεν το βάζουν κάτω και φέτος θα δούμε το «Berlin, I love you» (που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται «Berlin, ich liebe dich», αλλά ας το αφήσουμε).

Σαν πόλη το Βερολίνο μπορεί άνετα να υποστηρίξει μια ταινία και πάλι καλά γιατί το καστ από μόνο του δεν φτάνει για να σώσει την κατάσταση. Στο παρακάτω τρέιλερ τα μεγαλύτερα ονόματα είναι η Έλεν Μίρεν και η Κίρα Νάιτλι, που υποδύονται μια μητέρα και κόρη, ενώ σε μία από τις 10 ιστορίες που ξεδιπλώνονται στη ταινία βλέπουμε και ένα ζευγάρι του «Game of Thrones» (μακαρίτες και οι δύο πλέον στη σειρά), τη Σιμπέλ Κεκίλι (Σέι) και τον Ίγουαν Ρέον (Ράμσεϊ Μπόλτον). Αλλά το μόνο που μένει και είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στους εφιάλτες μας τη νύχτα, είναι το πρόσωπο και το μαλλί κομμωτηρίου του Μίκι Ρουρκ (που τον βλέπουμε να φλερτάρει με μία κατά πολύ μικρότερή του Γερμανίδα).

Το καστ συμπληρώνουν ο Ντιέγκο Λούνα, o Λουκ Γουίλσον και ο Τζιμ Στέρτζες (και κάπου εδώ τελειώνουν τα αναγνωρίσιμα ονόματα). Η σειρά «Πόλεις του έρωτα» δεν θα τελειώσει με το Βερολίνο, καθώς σειρά έχουν πάρει η Σαγκάη, η Ιερουσαλήμ και η Βενετία, με επόμενες στη λίστα το Δελχί, τη Μασσαλία και τη Νέα Ορλεάνη. Με τον ρυθμό αυτό, η Αθήνα είναι ασφαλής για τουλάχιστον μία 20ετία...