Όσοι λατρέψατε την ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» και υποδεχθήκατε με ενθουσιασμό τα νέα για την τηλεοπτική του διασκευή, τώρα έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε, καθώς τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Η νέα σειρά είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Άν Ράις «Τα χρονικά των βρικολάκων» («Vampire Chronicles») όπως δηλαδή και η κινηματογραφική επιτυχία του 1994 με πρωταγωνιστές τον Τομ Κρουζ και τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με το TVWeb η συγγραφέας και ο γιος της θα έχουν άμεση εμπλοκή στην παραγωγή της σειράς τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο, μόλις η διαδικτυακή πλατφόρμα Hulu δώσει το πράσινο φως. Στην παραγωγή που θα γίνει στη Βουδαπέστη βρίσκεται η Ντι Τζόνσον («Εντατική», «Melrose Place», «The Good Wife», «Nashville»), ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για το καστ και το σενάριο.

Καθώς περιμένουμε να δούμε ποιοι ηθοποιοί της ταινίας του 1994 ενδέχεται να δώσουν το «παρών», καλό θα ήταν οι θαυμαστές του Τομ Κρουζ και του Μπραντ Πιτ να μην αρχίσουν να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, καθώς η συμμετοχή των δυο σταρ στο καστ μοιάζει απίθανη.