Ο Όστιν Πάουερς επιστρέφει, όπως προανήγγειλε ο Μάικ Μάιερς στο Access Online.

Άλλωστε μια νέα ταινία με τον κατάσκοπο της... συμφοράς φαίνεται πολύ καλή ιδέα στον ίδιο τον Μάιερς ο οποίος έσπευσε να αποκαλύψει πως το νέο πρότζεκτ βρίσκεται ήδη στα σκαριά αλλά και ότι ένας από τους πιο κλασικούς χαρακτήρες θα επιστρέψει σύντομα με κάποιο τρόπο.

«Ετοιμαστείτε να δείτε τον Dr. Evil σύντομα κάπου», δήλωσε ο ηθοποιός και άφησε το μυστήριο να πλανάται στον αέρα λίγο πριν προσθέσει: «Η (τέταρτη) ταινία Όστιν Πάουερς φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Χρειάστηκε λίγο χρόνο, αλλά ο Τζέι είναι τρελός, το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό», επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι πίσω από το τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται και πάλι ο Τζέι Ρόουτς.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τρίτη και τελευταία -μέχρι στιγμής- ταινία της σειράς ήταν το «Austin Powers: Το χρυσό εργαλείο» που κυκλοφόρησε το 2002 και εξηγώντας το λόγο που χρειάστηκαν 16 ολόκληρα χρόνια για μια τέταρτη συνέχεια ο Μάιερς δήλωσε: Απέκτησα τρία παιδιά τα τελευταία έξι χρόνια και χρειάστηκε να επικεντρωθώ στο ρόλο του πατέρα».

Επιπλέον, αναπολώντας την ατμόσφαιρα των γυρισμάτων ανέφερε: «Μου αρέσει να υποδύομαι όλους τους χαρακτήρες της ταινίας και τα γυρίσματα είναι σαν ένα πάρτι χωρίς σταματημό. Έχει πολλή πλάκα».

Μεγάλος απών ωστόσο από το νέο φιλμ θα είναι ο Βερν Τρόιερ, ο γνωστός Mini Me, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Απρίλιο του 2018, από την αλλά μεριά ελπίζουμε όμως ότι και στην επερχόμενη ταινία θα δούμε αρκετές cameo εμφανίσες γνωστών ηθοποιών όπως και στα προηγούμενα τρία φιλμ. Ας θυμηθούμε μερικές...