Μενού
britney-spears
Μπρίτνεϊ Σπίαρς | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγινε πάλι θέμα συζήτησης για όλους τους λάθος λόγους, καθώς συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις φωτογραφίων της στις οποίες ποζάρει γυμνή. Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια πόζαρε χωρίς ρούχα, φορώντας μόνο ένα καπέλο ενώ κρύβει το στήθος της με τα χέρια της, βάζοντας παράλληλα διάφορα emoticons στα επίμαχα σημεία.

Οι followers της εξέφρασαν για ακόμη μία φορά τις ανησυχίες τους, με μερικούς από αυτούς να επισημαίνουν ότι κάποιος συνεχίζει να την εκμεταλλεύεται και κρύβεται πίσω από τα ποσταρίσματα εκβιάζοντάς την.

https://www.instagram.com/p/CmNyNFNrGym/?utm_source=ig_web_copy_link

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της και πώς της επιτρέπει να μοιράζεται τέτοια στιγμιότυπα δημόσια, αναφέροντας πως κάποιος που ενδιαφερόταν για τη σύζυγό του θα ανησυχούσε αν εκείνη δημοσίευε τέτοιες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CmNvSZtrEsZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν αρέσουν στον σύζυγό της οι φωτογραφίες της

Ο σύζυγός της, Sam Asghari, ο οποίος εμφανίζεται σε επερχόμενη ταινία με τον Mel Gibson, δημοσίευσε, επίσης, ένα σχόλιο στο οποίο ανέφερε ότι ενώ προσωπικά δεν του αρέσουν οι αναρτήσεις, υπερασπίζεται το δικαίωμά της να εκφράζεται όπως εκείνη θεωρεί σωστό.  

sam-asghari
Σχόλιο του Σαμ Ασγκάρι για τις φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς | @samasghari

«Το μόνο άτομο στον κόσμο που δέχεται εκφοβισμό επειδή δημοσιεύει αυτές τις φωτογραφίες», αναφέρει ο Ασγκάρι. «Προσωπικά θα προτιμούσα να μην τα αναρτούσε ποτέ αυτά, αλλά ποιος είμαι εγώ για να ελέγξω κάποιον που βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο και ελέγχεται σε όλη του τη ζωή».