Μενού
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος
Γιώργος Λαμπάτος | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε σε συνέντευξή του για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στην καθημερινότητά του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει. Μένει σε ένα υπόγειο 15 τ.μ. κοντά στην πλατεία Αττικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στον δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.

Γιώργος Λαμπάτος: «Ζητάω δουλειά, όχι ελεημοσύνη»

Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω.

Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στον δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε επίσης: «Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο λευκός καπνός για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, οι «μασίφ» και ο χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Βασίλης Στεφανάκος: Η ζωή και η δράση του σκληρού «φιλόσοφου των φυλακών»

Το Twitter δίκασε τη Δαλάκα για το «άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε» στο Survivor - «Αηδίασε όλος ο κόσμος»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA