Είχε δεν είχε το έκανε american bar το YFSF 3 ο Σταμάτης Φασουλής. Τον έχουμε συνηθίσει όλες αυτές τις δέκα εβδομάδες να έχει τις πιο ωραίες παρομοιώσεις, να ξεφεύγει από τα τετριμμένα και γενικά να δείχθει την σαφή υπεροχή του σε γλωσσικό επίπεδο έναντι των άλλων τριών μελών. Αυτή τη φορά βέβαια, για να γίνει πιο περιγραφικός στην κριτική του προς τον Όθωνα Μεταξά πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο.

Ο Όθωνας είχε να κάνει τον Ορφέα Περίδη σε ένα τραγούδι που αν το πετύχαινε θα σάρωνε. Δεν το πέτυχε όμως και πάτωσε. Ο Φασουλής έκανε πρώτος την κριτική και περιέγραφε αυτόν τον μοναδικό τρόπο που έχει ο Ορφέας να μιλάει, να συνθέτει μουσική και να γράφει στίχους. Χαρακτηριστικά είπε ότι ακόμα και να βρίσει, το λέει με έναν τρόπο που νιώθεις να σου προσφέρει λουλούδια. Το είπε όμως κάπως πιο βαριά.

«Είτε λέει "Έτσι γαμάει η Λεωφόρος" είτε "Τι ωραία μαλλιά έχεις", τα λέει τόσο μελίρρυτα που δεν μπορείς να τον παρεξηγήσεις». Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης που είναι γνωστός Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει.