Μετά το Next Top Model που παρουσίασε με επιτυχία, το νέο project που κάνει τη Βίκυ Καγιά να επιστρέψει στην τηλεόραση, πάλι έχει να κάνει με τη μόδα. Η περίοδος αβεβαιότητας εξαιτίας του «μαύρου» πέρασε ανεπιστρεπτί, καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και το τρέιλερ του γυναικείου τηλεπαιχνιδιού έχει αρχίσει να μεταδίδεται από το star channel. Η ίδια η παρουσιάστρια μάλιστα το έκανε πρώτη ποστ στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγκραμ.

Αναφορικά με την υπόθεση της εκπομπής, κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους που θα συμμετέχουν σε έναν 4ωρο μαραθώνιο αγορών με συγκεκριμένο θέμα και budget με απώτερο σκοπό να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία, καθώς η κάθε μία θα έχει το ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες.

Η Βίκυ Καγιά, ως «ειδικός μόδας», καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών της κάθε διαγωνιζόμενης αλλά και της πασαρέλας της, θα κάνει χρηστικές παρατηρήσεις και θα δίνει συμβουλές και tips για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εμφάνιση. Στο τέλος θα βαθμολογεί και η ίδια και κάπως έτσι θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας, που θα επιβραβεύεται 1000 ευρώ μετρητά!

Δείτε το τρέιλερ:

Let the shopping begin people!!!????Shopping Star is coming soon on @starchanneltv ✨?? #staytuned #reality #show #shoppingstar #lovemyjob #fashionexpert

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις