Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί όλα τα φώτα να ήταν στραμμένα στον Τζο Μπάιντεν, στην Κάμαλα Χάρις και στις Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ που έντυσαν με τις φωνές τους την ημέρα ορκωμοσίας για τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως μια παρουσία έκλεψε πραγματικά την παράσταση.

Τα πλεχτά γάντια και το υπόλοιπο στυλ του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα την ημέρα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, η οποία κατά τα λοιπά δεν συνοδεύτηκε από σημαντικά ευτράπελα. Η casual chic εμφάνιση του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς στο Αμερικανικό Καπιτώλιο προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, ενώ πολλοί θαύμασαν την προτίμησή του σε πιο σπορ ντύσιμο την ιστορική στιγμή.

Οι ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές του γερουσιαστή έγιναν viral, γιατί σε αντίθεση με τους άλλους προσκεκλημένους, οι οποίοι επέλεξαν δημιουργίες αναδυόμενων αλλά και γνωστών σχεδιαστών μόδας, ο Μπέρνι Σάντερς επέλεξε μια πιο απλή χειμερινή εμφάνιση με το σήμα κατατεθέν «στυλ του παππού» που έχει υιοθετήσει. Χωρίς στιλίστες, διάσημους σχεδιαστές και συμβολισμούς να κρύβονται από πίσω, ο Σάντερς φόρεσε το αγαπημένο του χειμερινό πανωφόρι Burton - το οποίο , όπως επεσήμαναν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το ίδιο, με το οποίο εμφανίστηκε σε viral βίντεο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πέρυσι - και το συνδύασε με πλεκτά γάντια από βιώσιμα υλικά που σχεδιάστηκαν από την Jen Ellis, μια δασκάλα από την κοινότητα Έσσεξ του Βερμόντ, η οποία τα δώρισε στον γερουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/CKTSAmOg_WY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάντερς φαίνεται να είναι οπαδός της «ανακλύκλωσης» outfits, αφού είχε φορέσει ξανά τα γάντια στην περσινή Πορεία Γυναικών, στο Πόρτσμουθ. Ο ίδιος ωστόσο απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε για τις ενδυματολογικές του επιλογές, ξεκαθαρίζοντας «Ξέρετε, στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Κάτι ξέρουμε από κρύο. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ωραία μόδα. Θέλουμε να νιώθουμε ζεστά. Και αυτό έκανα σήμερα». Μάλιστα, η σύζυγός του αποκάλυψε όμως ότι το μπουφάν ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από τον γιο τους: «Ένα μπουφάν του Βερμόντ, γάντια του Βερμόντ, χιούμορ του Βερμόντ», είπε η Τζέιν Ο’Μίρα Σάντερς.

Εκτός από το στιλιστικό κομμάτι, η εικόνα του Μπέρνι Σάντερς να κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα σε σπαστή καρέκλα αναμένοντας την τελετή ορκωμοσίας έκανε ένα διαδίκτυο, να παραληρεί!

Όπως ήταν απολύτως φυσικό, το Twitter τρόλαρε δίχως αύριο την χαλαρή στάση του Μπέρνι Σάντερς, τον οποίο τοποθέτησε σε όποιο μέρος, κατάσταση ή ταινία μπορεί να βάλει ο νους. Πολλά από τα εν λόγω Meme είναι πολύ καλά, για να μην τα μοιραστούμε! Σε κάθε περίπτωση αν κάποιοι αγάπησαν αυτό το look όσο εμείς, ακολουθεί αναλυτικά πως μπορείτε να το αντιγράψετε. Άλλωστε his style rocks!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA