Μενού
  • Α-
  • Α+

Με στόχο να διευρύνει τα όρια της μόδας και του design, ο Andrew Kostman παρουσίασε το «HELIUM-10000», το πρώτο φουσκωτό μπουφάν το οποίο μπορεί στην κυριολεξία να αιωρείται πάνω από το κεφάλι του κατόχου του λες και είναι μπαλόνι.

Διαβάστε ακόμη: «Ο άνδρας του Σόμερτομ»: Ανοίγει ξανά η έρευνα για το μεγαλύτερο μυστήριο της Αυστραλίας

Σχεδιάστηκε στην Ιταλία και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία με τη βοήθεια ντόπιων τεχνουργών. Eίναι ανθεκτικό και ελαφρύ χάρη στο «top secret» υλικό του και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορεί να φορεθεί όπως κάθε μπουφάν, αλλά ο κάτοχος του μπορεί και να το βγάλει βόλτα κρατώντας το από προσαρμοσμένο κορδόνι. Συνοδεύεται από κύλινδρο με ήλιον για πολλαπλά φουσκώματα. Θα κατασκευαστούν μόνο 100 κομμάτια τα οποία θα διατίθενται σε τιμή εκκίνησης 10.000 δολαρίων το ένα.

Ο Kostman παρουσίασε επίσης και το «Fury Rocket», ένα αξεσουάρ που σχετίζεται με το μπουφάν: ένα ασύρματο bluetooth μουσικό κουτί, εμπνευσμένο από το «HELIUM-10000», μέσα στο οποίο μια μικροσκοπική ανθρώπινη φιγούρα κρατιέται από το αιωρούμενο μπουφάν και περιστρέφεται αργά αργά

https://www.instagram.com/p/CNxdkATo4bB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA