Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αθήνα υποδέχθηκε τον Dior και ο οίκος Dior ύμνησε την Ελλάδα. Οι εικόνες της χώρας μας ταξίδεψαν διεθνώς και στην επίδειξη μόδας του διάσημου γαλλικού οίκου έδωσαν το «παρών» 400 προσκεκλημένοι. Λίγο πριν από τις 20:30 άρχισαν να φτάνουν στο Καλλιμάρμαρο οι πρώτοι καλεσμένοι του Οίκου Dior, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σόου παρουσίασης της συλλογής Dior Cruise 2022.

Διαβάστε ακόμη: Dior: Οι πρώτες φωτογραφίες με τα μοντέλα να ποζάρουν στο Καλλιμάρμαρο

https://twitter.com/Dior/status/1405578923065450497?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Dior/status/1405593334354227201?ref_src=twsrc^tfw

Οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν στις θέσεις τους, όπου τους περίμεναν αναπαυτικά μαξιλάρια ενώ μπροστά στα μάτια τους ήταν έτοιμος ο χώρος, όπου πραγματοποιήθηκε το σόου.

https://twitter.com/Dior/status/1405593804862889991?ref_src=twsrc^tfw

Οι πρώτες φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας του οίκου Dior 

Στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία επέλεξε τουαλέτα σε μπεζ αποχρώσεις με χρυσά κοσμήματα. 

Εξω από το Καλλιμάρμαρο τα φλας είχαν πάρει «φωτιά». H πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα '21, Γιάννα Αγγελοπούλου, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά με την ενδυματολογική της επιλογή να τιμά την παράδοση, έχοντας έντονο τον συμβολισμό της Ελληνικής Επανάστασης. Η κυρία Αγγελοπούλου φόρεσε παραδοσιακό μαύρο πιρπιρί με χρυσά κεντήματα, ζώνη Ηπείρου και σκουλαρίκια ηπειρώτικα από το εργαστήριο Κούκου, αντίγραφα από κοσμήματα του Μουσείου Μπενάκη.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προσήλθε στο σόου με φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και διακριτικά κοσμήματα ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εμφανίστηκε με σκούρα μπλε τουαλέτα.

Με total black εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνδύασε το κοστούμι με κοσμήματα στον λαιμό και στα αυτιά, και headpiece. Το λουκ ολοκλήρωσαν υπέροχα κατακόκκινα παπούτσια. 

 Με κοστούμι εμφανίστηκε και η Αννα Βίσση, έχοντας τον αέρα της σταρ και φορώντας τα γυαλιά της.

Γήινες αποχρώσεις προτίμησε και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία παρακολούθησε το εντυπωσιακό σόου του γαλλικού οίκου.

 Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκαν και ο Πιερ Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό, μαζί με την Μπεατρίς Μπορομέο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA