Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα πριν το πολυαναμενόμενο σόου του Οίκου Dior, στο Καλλιμάρμαρο, ο Πιέτρο Μπεκάρι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, βίωσε μια τρομακτική εμπειρία όπως αποκάλυψε, στη σουίτα του στη Μεγάλη Βρεταννία. Αναφορικά με τα όσα είπε στο μέσο ενημέρωσης για την οικονομία, το περιεχόμενο και το μέλλον της μόδας, WWD, την παραμονή, ημέρα δηλαδή διεξαγωγής της ψηψοφορίας για το εργασιακό νομοσχέδιο, υπήρχαν διαδηλώτες στο Σύνταγμα. 

Διαβάστε ακόμη: Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο: Κάλλος, μόδα και υψηλοί προσκεκλημένοι στη φαντασμαγορική επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο

«Τρόμαξα, νόμιζα ότι οι διαδηλωτές ήταν εναντίον μας όταν τους είδα μπροστά στο ξενοδοχείο μας. Όμως διαμαρτύρονταν για το εργασιακό νομοσχέδιο», είπε ο Μπεκάρι. Τα στελέχη του Dior είχαν ενημερωθεί για τις διαφωνίες που υπήρχαν στην Ελλάδα για το Cruise 2022, καθώς υπήρξε η παραπληροφόρηση ότι το σόου θα γίνει στην Ακρόπολη, εξού και ο Μπεκάρι θορυβήθηκε για την παρουσία των διαδηλωτών

Μάλιστα, ανέφερε πως το ίδιο βράδυ σε ιδιωτικό δείπνο του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τού περιέγραψε το περιστατικό που τον έκανε να τρομάξει μέχρι να συνειδητοποιήσει τον πραγματικό σκοπό των διαδηλώσεων και όπως υποστήριξε, ο πρωθυπουργός ου έκανε ένα μπριφ για το τι συμβαίνει με το νομοσχέδιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα δώρο στον άνδρα του Οίκου Dior, ένα μπλε συλλεκτικό ρολόι Swatch που κυκλοφορεί με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

«Θα είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος αν κατορθώσουμε μέσω του show να συμβάλλουμε έστω και λίγο στην προβολή της Ελλάδας, αφού θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι». Mάλιστα ο Μπεκάρι μίλησε στο WWD και για το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, εξηγώντας πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι έδωσε το πράσινο φως για μια σειρά φωτογραφίσεων σε αρχαιολογικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της Ακρόπολης. «Ηταν πραγματικά δύσκολο. Αλλά στο τέλος, νομίζω ότι η αυθεντικότητα και οι ειλικρινείς μας προθέσεις τους έπεισαν να μας δώσουν την έγκριση και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Δεν είναι εύκολο, πολλοί είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν και είχαν εισπράξει αρνητική απάντηση στο τέλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA