Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μήλο για φωτογράφιση βρέθηκε ο γαλλικός οίκος μόδας, Dior στο πλαίσιο της παρουσίασης της κολεξιόν Cruise 2022 που είναι εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Τα νέα ρούχα του οίκου παρουσιάζονται με φόντο το ξεχωριστό κυκλαδίτικο τοπίο της Μήλου ως μια ωδή στη θηλυκότητα αλλά και τη διαχρονικότητα του αρχαίου κάλλους.

Διαβάστε ακόμη: Dior: Cara Delevingne και Anya Taylor Joy έλαμψαν στο Καλλιμάρμαρο

Τα ρούχα του Οίκου Υψηλής Ραπτικής θυμίζουν ακόμα και γυναικείες μυθολογικές φιγούρες. Η φωτογράφος, Έφη Γκούση, αποτύπωσε την συνδυαστική ομορφιά του τόπου και της κολεξιόν.  

https://www.instagram.com/p/CWi6bl2In-e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWie59uIj6C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWiDgLxopfK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2021, ο οίκος Dior παρουσίασε την κολεξιόν Cruise στο Καλλιμάρμαρο, σε μία επίδειξη που έγινε προς τιμήν των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. H εκδήλωση είχε μεταδοθεί ζωντανά, από τον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, αλλά και από τον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Η συλλογή που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο έχει σχεδιαστεί και έχει ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου, ενώ τα ρούχα που φόρεσαν τα μοντέλα φέρεται να στοιχίζουν από 50.000 έως 150.000 ευρώ.

Η παρουσίαση του ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior ξεκίνησε με το άναμμα πυρσών και στη συνέχεια τα μοντέλα ξεκίνησαν να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA