Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχοντας στο portfolio τους συνεργασίες με αγαπημένες celebrities, όπως η Lady Gaga, η Beyoncé, Jennifer Lopez και η Madonna, οι On Aura Tout Vu προσγειώνονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν από το Παρίσι στην Πάρο, δίνοντας μία Παριζιάνικη νότα στα σοκάκια της Νάουσας.

Διαβάστε ακόμη: Athens Xclusive Designers Week: H 30η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες της στο Ζάππειο Μέγαρο

Ο οίκος On Aura Tout Vu

Οι On Aura Tout Vu ξεκίνησαν το 1998 στο Παρίσι κατακτώντας το χώρο της υψηλής ραπτικής. Έχοντας συνεργασίες υψηλού επιπέδου τόσο στη Γαλλία όσο και σε όλο τον κόσμο, ο οίκος On Aura Tout Vu ξεχωρίζει για τις εκκεντρικές δημιουργίες του σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στις συνεργασίες τους που ξεχωρίζουν είναι η δημιουργία κοσμημάτων για το ιστορικό καμπαρέ «Moulin Rouge», αλλά και η δημιουργία κοστουμιών για το «Paradis Latin», την «Opéra de Monte Carlo» και «Grand Théâtre de Genève».

Η Πάρος

Χάρη στην αγάπη τους για την Ελλάδα, το 2019 ο οίκος αποφάσισε να ανοίξει την πρώτη του μπουτίκ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Νάουσα της Πάρου δημιουργώντας παράλληλα μία ειδική συλλογή Prêt-à-Porter που έχει φιλοτεχνηθεί αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Κυκλαδίτικου νησιού.

Κομψά και περίτεχνα κοσμήματα, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, ενδύματα και εκλεκτές δημιουργίες υψηλής ραπτικής σε προσιτές τιμές φιλοξενούνται στην μπουτίκ On Aura Tout Vu Paris Paros. Επίσης, μπορεί κανείς να παραγγείλει δια ζώσης κάποιες από τις δημιουργίες των σχεδιαστών Livia Stoianova και Yassen Samouilov, που είχαν εμπνευστεί από τους «Superheroes», όπως τιτλοφορήθηκε η συλλογή Couture Spring-Summer 2022 και παρουσιάστηκαν στο défilé κατά την διάρκεια της Paris Fashion Week - Haute Couture στις 25 Ιανουαρίου 2022 στο παλαιότερο καμπαρέ του Παρισιού, το διάσημο Paradis Latin.

Πλήρως εναρμονισμένη με την αισθητική των On Aura Tout Vu, η λευκή και γκρίζα μπουτίκ είναι διακοσμημένη με κρύσταλλα που αστράφτουν τόσο, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή:

18 Απριλίου - 27 Απριλίου

1 Ιουνίου - 31 Σεπτεμβρίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA