Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Οι KISS κρεμάνε τις κιθάρες τους με μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία

Τέλος εποχής για ακόμα ένα μεγάλο ροκ συγκρότημα.

Oι KISS ετοιμάζονται για την τελευταία τους περιοδεία η οποία θα έχει τίτλο «End of The Road World Tour».

Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι κρεμάει τις κιθάρες του και ετοιμάζεται να ξεβάψει το χαρακτηριστικό, ασπρόμαυρο μακιγιάζ του την ώρα που οι φαν τους ετοιμάζονται... να τα βάψουν μαύρα με την είδηση της διάλυσης.

Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος KISS μέσα από το σόου «America’s Got Talent» του NBC στο οποίο οι KISS εμφανίστηκαν ζωντανά παίζοντας το κομμάτι «Detroit Rock City».

«Τίποτα από όσα έχουμε χτίσει και κατακτήσει τις τελευταίες 4 δεκαετίες δεν θα είχε συμβεί χωρίς τους εκατομμύρια φαν μας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι γέμιζαν όλα αυτά τα χρόνια τα στάδια και τους χώρους που παίζαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά το συγκρότημα, συμπληρώνοντας: «θα είναι η απόλυτη γιορτή για όλους όσους μας έχουν δει και μια τελευταία ευκαιρία για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα. Το αντίο θα ειπωθεί στην τελευταία μας περιοδεία η οποία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σόου που έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Θα αποχωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο που ήρθαμε: Aμετανόητοι και ασταμάτητοι».

Περισσότερες πληροφορίες για τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και μέχρι να γίνει αυτό, δεν κοστίζει κάτι να ελπίζουμε σε μια ενδεχόμενη στάση τους και στη χώρα μας...

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.