Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κάνιε Γουέστ: «Η ραπ είναι μουσική του σατανά»

Ο πάστορας Άνταμ Τάισον αποκάλυψε ότι ο Κάνιε Γουέστ ήθελε να παρατήσει το ραπ γιατί θεωρούσε ότι είναι μουσική του διαβόλου.

Ο Κάνιε Γουέστ είχε σκεφτεί να παρατήσει το ραπ γιατί «είναι η μουσική του διαβόλου», όπως αποκάλυψε ο πάστοράς του, Άνταμ Τάισον.

Ο πάστορας μίλησε πρόσφατα στον χριστιανικό μιντιακό οργανισμό Apologia δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι όταν ο χριστιανισμός «έσωσε» τον Κάνιε από τις αμαρτίες του, εκείνος ήθελε να παρατήσει την καριέρα του στη ραπ σκηνή.

«Κάποια φορά θυμάμαι μου είπε ότι δεν θα συνεχίσει άλλο με το ροπ» είπε ο Τάισον και πρόσθεσε «τον ρώτησα το λόγο και μου απάντησε ότι "είναι μουσική του σατανά". Τότε του εξήγησα ότι το ραπ είναι ένα ολόκληρο είδος μουσικής και ότι μπορεί να κάνει ραπ αφιερωμένο στο Θεό. "Πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα που σου έδωσε ο Θεός για Εκείνον" του είπα».

Ο Κάνιε ξεκίνησε να πηγαίνει στην Εκκλησία του Τάισον Placerita Bible Church στην Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο.

«Η ενοχή της αμαρτίας τον έριξε πολύ χαμηλά », συνέχισε ο πάστορας «Έλεγε ότι ο διάβολος τον έφερε βασικά σε ένα σημείο όπου αισθάνθηκε σαν να ήταν αιχμάλωτος στις αμαρτίες του. Είπε χαρακτηριστικά ότι είχε παραδοθεί».

Σημείωνεται ότι το νέο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ με τίτλο «Jesus is King» θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.