Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Led Zeppelin στα μπουζούκια από την Κατερίνα Στικούδη (vid)

«Whole Lotta Love» στην Ιερά Οδό, πριν από τον Καρρά και τον Πλούταρχο…

Πενήντα χρόνια συμπληρώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από την κυκλοφορία του «Whole Lotta Love», ενός από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή τραγούδια των Led Zeppelin.

Και ως τέτοιο, είναι φυσικό να έχει διασκευαστεί αμέτρητες φορές, με λιγότερη ή περισσότερη επιτυχία, από καλλιτέχνες που δεν θα περίμενε κανείς να το «αγγίξουν». Καμία φορά προκύπτουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως η φετινή εμφάνιση του Ίαν Στρατή στο «Your Face Sounds Familiar»:

Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι στην παραπάνω κατηγορία ανήκει και η διασκευή που ακούγεται αυτές τις ημέρες στην Ιερά Οδό, από την Κατερίνα Στικούδη που ανοίγει το πρόγραμμα για την Έλλη Κοκκίνου, τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά. Κι εκείνη ήταν φέτος στο «Your Face Sounds Familiar» μαζί με τον Στρατή, και μάλιστα μας είχε χαρίσει έναν πολύ ενδιαφέροντα… Άλις Κούπερ!

Ο Άλις Κούπερ σίγουρα δεν έχει θέση στα μπουζούκια, οι Led Zeppelin όμως; Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι έχουν και παραέχουν και φροντίζει να αναδείξει όλη τη σεξουαλικότητα του «Whole Lotta Love» με την ερμηνεία και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ας την ακούσουμε:

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet