Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο

Τα έσοδα από το τραγούδι με τίτλο «Τρομαγμένο Μου» θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου.

Πρόκειται για μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου, η οποία κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.

Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε no1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία η Εύη Τσακλάνου.

Ο Ζακ Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet