Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους νέους Έλληνες καλλιτέχνες, οι Hawk και Light έκαναν ρεκόρ στην πλατφόρμα Spotify με το νέο τους single Voodoo

Το Voodoo, το οποίο μεταδόθηκε σε αποκλειστικότητα στο Spotify στις 18 Δεκεμβρίου τρεις μέρες πριν τη γενική του κυκλοφορία, κατέγραψε 600.000 streams την ημέρα της κυκλοφορίας. Έγινε έτσι το ελληνικό κομμάτι με τα περισσότερα streams την ημέρα της κυκλοφορίας του. 

Στο youtube, στο οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου έχει ξεπεράσει πλέον τα 6 εκατομμύρια views, ενώ παραμένει ακόμα και 20 μέρες μετά την κυκλοφορία του 2ο στις τάσεις της πλατφόρμας.  

Ο δίσκος των Hawk και Light «Supernova» που έγινε διαθέσιμος στο Spotify στις 25 Δεκεμβρίου γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία για ελληνικό δίσκο τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Και τα 9 κομμάτια που περιλαμβάνει βρίσκονταν στο Top 50 της πλατφόρμας για την Ελλάδα. 

Το Supernova τα κατάφερε όμως και σε διεθνές επίπεδο καθώς βρέθηκε ακόμα και στο νούμερο 3 παγκοσμίως στη λίστα του Spotify για τα καλύτερα άλμπουμ πρωτοεμφανιζόμενων «Global Top Debut Albums»

ΠΗΓΗ: dailyrindblog.com

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA