Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγής των New York Times και ονομάζεται «Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς» (Framing Britney Spears).

Ακολουθεί την άνοδο της τραγουδίστριας και εξετάζει τη νομική διαμάχη, στην οποία έχει εμπλακεί με τον πατέρα της, Τζέιμι, ο οποίος ήταν ο διαχειριστής των οικονομικών της για περισσότερο από μια δεκαετία. Η Σπίαρς λέει μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της υπεύθυνο για τα οικονομικά της.

Η Mάιλι Σάιρους, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Μπέτι Μίντλερ είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έδειξαν υποστήριξη στην τραγουδίστρια μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

Πάρκερ και Μίντλερ έγραψαν «#FreeBritney» στο Twitter, ένα hashtag που έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια, με αιχμή του δόρατος ένα γκρουπ οπαδών της ποπ σταρ, που πιστεύουν ότι θα πρέπει να ελέγχει η ίδια τα οικονομικά της. 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της πριν από το Super Bowl την Κυριακή, η Μάιλι Σάιρους είπε: «Αγαπάμε την Μπρίτνεϊ», ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

Πρόσφατα, ο δικηγόρος της Σπίαρς, Σάμιουελ Ίνγκαμ, δήλωσε ότι η πελάτης του φοβόταν τον πατέρα της και τον κατηγόρησε για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων χωρίς τη γνώση της. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που έλαβε το CNN, ο Ίνγκαμ δήλωσε ότι η τραγουδίστρια δεν θα ξαναερμηνεύσει όσο ο πατέρας της διατηρεί τον έλεγχο της περιουσίας της που εκτιμάται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζέιμι Σπίαρς διορίστηκε για πρώτη φορά από το δικαστήριο, μαζί με τον δικηγόρο Άντριου Γουόλετ, θεματοφύλακας της περιουσίας της κόρης του το 2008, μετά από μια σειρά προσωπικών ζητημάτων της σταρ και παραμένει σε αυτό το ρόλο. ​Για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου, επέβλεπε τόσο την υγεία όσο και τις ιατρικές αποφάσεις της.

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία είναι στις 11 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς εσύ; «Instagram vs Reality»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει με μπικίνι και τατουάζ σε όλο της το σώμα (pic)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA