Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φαν της Eurovision τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Η ελληνική συμμετοχή με το «Last Dance» της Στεφανίας Λυμπερακάκη έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τα προγνωστικά να θέλουν να περνάει στον μεγάλο τελικό στις 22 Μαΐου, καθώς καταλαμβάνει, μέχρι στιγμής, την 15η θέση στις αποδόσεις των στοιχημάτων.

Ακόμα καλύτερα πηγαίνει το τραγούδι της Κύπρου «El Diablo», με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το κομμάτι που ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού να μην φαίνεται να το έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα, με τα στοιχήματα να το τοποθετούν στην 9η θέση.

Όσον αφορά για το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, στην πρώτη θέση στις αποδόσεις των στοιχημάτων φιγουράρει η Μάλτα και το τραγούδι «Je Me Casse» της Destiny.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA