Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 20 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα διεξαχθεί ο β’ ημιτελικός για την Eurovision 2021 και το ενδιαφέρον για την ελληνική και κυπριακή συμμετοχή είναι ήδη μεγάλο. αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει και τα προγνωστικά «παίρνουν» φωτιά για τις συμμετοχές που θα περάσουν στον τελικό αλλά και για το μεγάλο νικητή.

Με βάση τις μέχρι τώρα προβλέψεις η ελληνική συμμετοχή με την Στεφανία Λυμπερακάκη και το «Last Dance» φαίνεται να παίρνει άνετη πρόκριση στον τελικό. Μάλιστα τα στοιχήματα προβλέπουν το «Last Dance» να κατακτά την πέμπτη θέση μεταξύ των 10 χωρών που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού.

Μεγάλη όμως είναι και η απήχηση του El Diablo της Έλενας Τσακρινού που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο. Το pop κομμάτι μετράει ήδη 2,3 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο Youtube.

Επιπλέον, το «El Diablo» παρουσιάζει τις τελευταίες ήμερες μια άνοδο «σκαρφαλώνοντας» στην 9η θέση της τελικής δεκάδας, αφού θεωρεί δεδομένη την είσοδό του στις συμμετοχές του τελικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA