Μενού
  • Α-
  • Α+

Πίσω από το διαχρονικό τραγούδι «Μακαρένα» των Los Del Rio που παίζεται μέχρι και σήμερα σε πάρτι, κλαμπ και γάμους, κρύβεται ένα «βρώμικο» μυστικό που κανείς δεν το ήξερε μέχρι σήμερα. Την αρχή της αποκάλυψης έκανε ένας TikToker που αποφάσισε να αποκαλύψει την ιστορία που αφηγείται ο συγκεκριμένος ύμνος της ντίσκο. 

Το τραγούδι αναφέρεται σε μια γυναίκα που ο σύντροφός της μπαίνει στον στρατό. Εκείνη, όσο ο σύντροφος λείπει, κάνει τρίο με τους κολλητούς του. Με μια γρήγορη αναζήτηση στην Google, η θεωρία αυτή επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. 

«Κουνηθείτε μαζί μου/ Τραγουδήστε μαζί μου / Και αν είστε καλοί θα σας πάρω σπίτι μου», αναφέρουν μερικοί στίχοι του τραγουδιού και συνεχίζει: 

«Και μην ανησυχείτε για το αγόρι μου/ Είναι ένα αγόρι που το λένε Βιτορίνο / Δεν τον θέλω / Δεν μπορώ να μείνω μαζί του / Δεν είναι τόσο καλός, οπότε...»

«Και τώρα τι έπρεπε να κάνω;/ Ήταν στην πόλη και οι δύο φίλοι του και ήταν τόσο καλοί». 

Αυτά λένε οι αγγλικοί στίχοι του τραγουδιού. Οι ισπανικοί, σε πρώτη φάση, ακούγονται αθώοι. Αλλά δεν είναι: 

«Ακούστε το σώμα σας/ Ακούσέ το, Μακαρένα/ Αν κάνεις το σώμα σου να νιώθει ωραία, τότε θα είναι όλα μια χαρά/ Άκου το σώμα σου, άκουσέ το, Μακαρένα». 

https://www.tiktok.com/@peakay81/video/6943688348661861637

Στην ουσία, η «πρωταγωνίστρια» του τραγουδιού ακούει το σώμα της και απατά τον σύντροφό της με τους κολλητούς του, όσο εκείνος λείπει. 

Οι περισσότεροι χρήστες, μόλις είδαν αυτό το βίντεο, σχολίασαν ότι καταστράφηκε η παιδική του ηλικία. 

Η δικιά σας; 

https://www.tiktok.com/@peakay81/video/6943688348661861637

Πηγή: Independent 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA