Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποιος άλλος εκτός από τον Snoop Dogg θα μπορούσε να «φτιαχτεί» μαζί με έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής;

Ο 49χρονος θρύλος του hip-hop κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «From Tha Streets 2 Tha Suites» και ένα κομμάτι περιλαμβάνει μια αναφορά στο κάπνισμα μαριχουάνας, παρουσία του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Στο τραγούδι «Gang Signs», ο Snoop Dogg ακούγεται να λέει τον στίχο: «Ακόμα πίνω τζιν και χυμό, ενώ καπνίζω μαριχουάνα / στοιχηματίζω ότι ποτέ δεν κάπνισες μαζί με τον Ομπάμα.»

Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι ο ράπερ δεν αναφέρεται στην πρώην «πρώτη κυρία» Μισέλ, η οποία κατατάσσεται αρκετά συχνά ψηλά στη δημοσκόπηση με τις πιο θαυμαστές γυναίκες στις ΗΠΑ.

Σίγουρα, ο μύθος της ραπ θα μπορούσε να αστειεύεται, να πρόκειται για ποιητική αδεία ή απλώς να θέλει να προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι βέβαιο: ο Σνουπ Ντογκ έχει παραδεχτεί πως κάποτε είχε «φτιαχτεί» σε μπάνιο του Λευκού Οίκου.

Ο ράπερ έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη σε ένα επεισόδιο μιας online σειράς, όταν ο γνωστός παρουσιαστής τον είχε ρωτήσει εάν είχε ποτέ καπνίσει στον Λευκό Οίκο.

«Στο μπάνιο», αποκάλυψε τότε ο Snoop Dogg, κρατώντας νωχελικά ένα πούρο. «Όχι στον Λευκό Οίκο-αλλά στο μπάνιο. Ρώτησα εάν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το μπάνιο για λίγο. Όταν πηγαίνω για «χοντρό», συνήθως έχω μαζί μου τσιγάρο ή πούρο για να έχω τη σωστή μυρωδιά. Τότε, μου είπαν ότι μπορώ να ανάψω μια χαρτοπετσέτα. Και η χαρτοπετσέτα ήταν αυτή», είπε ο Snoop Dogg στον Κίμελ.

Πηγή: New York Post

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA