Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη 20 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Εξαιτίας της πανδημίας, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, με τον αριθμό των θεατών να είναι περιορισμένος. Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει πως θα πραγματοποιούνταν κάποιες εκδηλώσεις με την απαραίτητη κοινωνική αποστασιοποίηση, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο μέγιστος αριθμός που θα επιτραπεί να παρακολουθήσει πρόβες, ημιτελικό και τελικό, θα είναι 3.500.

Η Στεφάνια Λυμπερακάκη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή και να ερμηνεύσει το Last Dance, με χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, την οποία θα πρέπει να εκτελέσει με ψηλοτάκουνα. Τέσσερις χορευτές θα την πλαισιώνουν, ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Στεφάνια: «Θα χορεύουμε και θα δεις μια εντελώς διαφορετική Στεφανία. Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα με σκοτώσει αν πω περισσότερα, οπότε πρέπει να το ράψω». Όσον αφορά τα ψηλοτάκουνα και τις δυσκολίες τους, η Στεφάνια εξήγησε πως «πρέπει να έχεις τους ώμους χαμηλά, το κεφάλι ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά νιώθω τόσο ώριμη όταν τα φοράω».

Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στα στοιχήματα

Αναφορικά με τα στοιχήματα, η Στεφάνια και το Last Dance αυτή τη στιγμή έχουν υποχωρήσει στη 14η θέση, από τη δεκάδα που βρισκόταν τις δύο πρώτες εβδομάδες. Από την άλλη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αφού μια εκρηκτική εμφάνιση και μια καλή ερμηνεία, μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

https://www.youtube.com/watch?v=duqBorqR2sM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA