Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει ξεκινήσει και οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες πρόβες στη σκηνή του Ahoy Arena, του Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα τραγουδήσει στον δεύτερο ημιτελικό, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη πρόβα, με ωραία εμφάνιση και καλή ερμηνεία.

Όπως βλέπουμε στο μικρό απόσπασμα από την πρόβα, η Στεφάνια, της οποίας την ενδυματολογική εμφάνιση επιμελείται ο Vrettos Vrettakos, φοράει μια μωβ αστραφτερή ολόσωμη φόρμα και ψηλές μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Το σκηνικό που μας ταξιδεύει σε ένα αστικό τοπίο, ανέλαβε ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ ο Γιώγρος Σεγρεδάκης επιμελείται τα κοστούμια των τεσσάρων χορευτών, οι οποίοι είναι: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην σκηνική εμφάνιση της ελληνικής αποστολής χρησιμοποιούνται visual effects που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Eurovision, χωρίς να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν την παρουσία της 18χρονης εκπροσώπου μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA