Μενού
  • Α-
  • Α+

Το να είσαι παιδί ενός πολιτικού που κινήθηκε για δεκαετίες σε ένα κυβερνόν κόμμα, δεν είναι καθόλου εύκολο. Το όνομα σου σε ακολουθεί, οι πράξεις του πατέρα ή της μητέρας σου σε ακολουθούν κι αν ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος, τότε θα δεχτείς κι εσύ επίθεση. Η Παυλίνα Βουλγαράκη έζησε από πολύ μικρό παιδί αυτό το βάρος και με τρόπο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος, καθώς σε ηλικία 13 ετών το σπίτι της δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση και ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τη φωτιά που εξελισσόταν.

Καλεσμένη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη και αναφέρθηκε σε αυτό το τρομακτικό περιστατικό της παιδικής της ηλικίας που ήταν απόρροια της οργής κάποιων προς τις πολιτικές πράξεις του πατέρα της.

«Παλιά, όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σαν σουπερστάρ. Δε θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες γιατί γύρω στα 13 με 14 έγινε μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και είχε καεί. Οπότε στην εφηβεία μου, δεν είχαμε για ένα χρόνο και κάτι σπίτι γιατί είχε γεμίσει φωτιές. Δεν κοιμόμουν, ανακάλυψα τη φωτιά κι ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος. Η μικρή μου αδερφή ήταν 2 μηνών. Αυτές τις λαμπρές εποχές τις είχα συνδυάσει με ένα τραύμα κι υπήρχε ένας φόβος.

Δεν το έζησα αυτό το φως γιατί επισκιάστηκε απ΄αυτή την εμπειρία. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί μου ακόμα, που δεν έχω καμία σχέση. Τότε δεν το καταλάβαινα και με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε κι ήμουν αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη - από πιτσιρίκι μου άρεσε - αλλά είπα "όχι θα είμαι η Βουλγαράκη". Ήμουν θολωμένη, ήταν άδικο να θυμώνουν μαζί μου. Μια προκατάληψη τη βίωσα.

Εγώ κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο κόσμος δέχεται την αλήθεια, τη διακρίνει. Όταν είδαν πως αυτό που κάνω έχει φροντίδα, αγάπη, ενδεχομένως κι ένα ταλέντο, εκεί ησύχασα γιατί η πληροφορία έφτασε. Το δεύτερο που συνειδητοποίησα είναι ότι ως προσωπικότητα είμαι μεγαλύτερη από το όνομα που φέρω. Όταν κατάλαβα ότι έχω μια μοναδικότητα, όπως όλοι οι άνθρωποι, είπα μέσα μου ότι δεν πρόκειται να με σταματήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA