Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δεύτερη της πρόβα πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσωπεί για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, την Κύπρο, και όπως φάνηκε από το χειροκρότητα του κόσμου, αλλά και από τα πλάνα, ήταν εντυπωσιακή. Οι πρώτες ατυχίες που δημιουργήθηκαν στην πρώτη πρόβα και είχαν αγχώσει την τραγουδίστρια, βρήκαν τη λύση που έπρεπε, και το El Diablo ίσως και να έχει μια καλή θέση στον τελικό, αν φυσικά περάσει από τον ημιτελικό.

Το σκηνικό είναι στα χρώματα του μαύρου και κόκκινου, ενώ υπάρχουν περισσότερα κοντινά πλάνα και κοφτές και γρήγορες λήψεις της κάμερας. Η ερμηνεία της ήταν καλή, η χορογραφία βγήκε όπως έπρεπε και το σκηνικό με τον καθρέφτη εντυπωσίασε. Συγκεκριμένα, ανοίγει κατά τη διάρκεια του τραγουδιού και εμφανίζεται με χρυσά γράμματα ο τίτλος του τραγουδιού, η Έλενα Τσαγκρινού βαδίζει προς το μέρος του και γυρνώντας προς το κοινό ψιθυρίζει τον τελευταίο στίχο, με το φόντο να γίνεται κόκκινο και να ξεπετιούνται φωτιές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA