Μενού
  • Α-
  • Α+

Στεφανία Λυμπερακάκη και Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις συμμετοχές τους στη Eurovision που θα διεξαχθεί από την ερχόμενη Τρίτη (18/5) ως το Σάββατο (22/5) στο Ρότερνταμ. Η δεύτερη πρόβα έχει ολοκληρωθεί για όλες τις χώρες και πλέον η σκηνή ανήκει σε όσους θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό, όπου βρίσκεται η Κύπρος, για να ακολουθήσουν οι χώρες του β΄ημιτελικού, όπου είναι η Ελλάδα.

Στον ημιτελικό της Τρίτης διαγωνίζονται 17 χώρες, με την Έλενα Τσαγκρινού να θεωρείται από τα πρώτα φαβορί για να πάει στον τελικό με το El Diablo, όπως αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τη Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance. Εφόσον Ελλάδα και Κύπρος περάσουν στον τελικό, εκεί φαίνεται πως θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στη δεκάδα, αν λάβουμε υπ΄όψιν τα στοιχήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=Rzmb4hnHUrU

Μετά τη δεύτερη πρόβα η Κύπρος και η Έλενα Τσαγκρινού δίνονται στην 7η θέση, ενώ η Ελλάδα και η Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 10η θέση μαζί με τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Φυσικά μετά τους ημιτελικούς πολλά θα αλλάξουν, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Κατά σειρά η δεκάδα έχει ως εξής: 

2. Ιταλία

3. Μάλτα

4. Ισλανδία

5. Ελβετία

6. Βουλγαρία

7. Κύπρος

8. Λιθουανία

9. Ουκρανία

10. Φινλανδία/ Ελλάδα/ Σουηδία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA