Μουσική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Eurovision 2021: Ποια θα θέση θα καταλάβουν Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα ημιτελικά της Eurovision 2021, με την Ελλάδα και την Κύπρο να έχουν ακόμα δύο πρόβες μέχρι να διαγωνιστούν η μεν Στεφανία Λυμπερακάκη στον ημιτελικό της Πέμπτης και η δε Έλενα Τσαγκρινού στον ημιτελικό της Τρίτης

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος (Φωτογραφία: Youtube)
Σε ανοδική πορεία βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος (Φωτογραφία: Youtube)

Στεφανία Λυμπερακάκη και Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις συμμετοχές τους στη Eurovision που θα διεξαχθεί από την ερχόμενη Τρίτη (18/5) ως το Σάββατο (22/5) στο Ρότερνταμ. Η δεύτερη πρόβα έχει ολοκληρωθεί για όλες τις χώρες και πλέον η σκηνή ανήκει σε όσους θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό, όπου βρίσκεται η Κύπρος, για να ακολουθήσουν οι χώρες του β΄ημιτελικού, όπου είναι η Ελλάδα.

Στον ημιτελικό της Τρίτης διαγωνίζονται 17 χώρες, με την Έλενα Τσαγκρινού να θεωρείται από τα πρώτα φαβορί για να πάει στον τελικό με το El Diablo, όπως αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τη Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance. Εφόσον Ελλάδα και Κύπρος περάσουν στον τελικό, εκεί φαίνεται πως θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στη δεκάδα, αν λάβουμε υπ΄όψιν τα στοιχήματα.

Μετά τη δεύτερη πρόβα η Κύπρος και η Έλενα Τσαγκρινού δίνονται στην 7η θέση, ενώ η Ελλάδα και η Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 10η θέση μαζί με τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Φυσικά μετά τους ημιτελικούς πολλά θα αλλάξουν, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Κατά σειρά η δεκάδα έχει ως εξής: 

1. Γαλλία
2. Ιταλία
3. Μάλτα
4. Ισλανδία
5. Ελβετία
6. Βουλγαρία
7. Κύπρος
8. Λιθουανία
9. Ουκρανία
10. Φινλανδία/ Ελλάδα/ Σουηδία


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Eurovision #Έλενα Τσαγκρινού #Ελλάδα #Κύπρος