Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν δύο επιτυχημένα πρόσωπα στην ελληνική μουσική σκηνή ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι δυνατό. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip, κυκλοφόρησαν από την Panik Records και την Capital Music, το νέο καλοκαιρινό hit, με τίτλο «Μπορεί», με άκρως κινηματογραφικό βίντεο κλιπ. Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι που ενώνει σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα τους δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι διαθέτουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube

Διαβάστε ακόμη: Η Billie Eilish ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελένη Φουρέιρα, πρόσφατα, «ανέβηκε» σε billboard της Times Square, μια σημαντική διάκριση που προέκυψε μετά τον τίτλο που έλαβε ως η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Μουσική και στίχους του «Μπορεί»

Τη μουσική και τους στίχους του «Μπορεί» υπογράφουν ο Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα, ο Μάριος Ψιμόπουλος και ο Skive. Όσον αφορά το βίντεο κλιπ, που έχει μια αισθητική κινηματογραφική και σε εντυπωσιακά σημεία, γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA