Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Α’ ημιτελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision ξεκίνησε προ ολίγων λεπτών, με την Έλενα Τσαγκρινού να διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου. Η 26χρονη τραγουδίστρια, που εκπροσωπεί την Κύπρο, αναμένεται να ανάψει φωτιές με το El Diablo και να ξεσηκώσει την Ευρώπη. Σύμφωνα, με τα στοιχήματα, η Έλενα θα πάρει εύκολα το εισιτήριο απόψε.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Η Κύπρος πάει για πρωτιά - Θυμίζει Φουρέιρα η πορεία της Τσαγκρινού

Λίγη ώρα πριν την εμφάνιση της στη σκηνή του Ρότερνταμ, η Τάμτα που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2019, με το τραγούδι Replay, στήριξε την Έλενα Τσαγκρινού με μια φωτογραφία στο Instagram από την πρόβα της και προέτρεψε τους ακολούθους της να στηρίξουν και να ψηφίσουν την Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε πως η Έλενα Τσαγκρινού θα εμφανιστεί στην 8η θέση. Η Ελλάδα με τη Στεφάνια Λυμπερακάκη και το Last Dance, θα εμφανιστούν στον Β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου, εξού και απόψε το ελληνικό κοινό δεν έχει δικαίωμα ψήφου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA