Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία, η βραδιά του Α’ ημιτελικού κατάφερε να είναι φαντασμαγορική και η σκηνή του Αhoy Arena να.. γεμίσει με ωραίες εμφανίσεις και ερμηνείες. Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου ήταν οι σχολιαστές της ΕΡΤ και μετέφεραν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το κλίμα της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Άναψε φωτιές η Έλενα Τσαγκρινού - Ξεσήκωσε την Ευρώπη με το El Diablo

Η έναρξη της βραδιάς ήταν πραγματικά δυναμική, με τον Duncan Laurence, που κέρδισε την πρώτη θέση στην Eurovision το 2019, να ανεβαίνει πρώτος στη σκηνή του Ρότερνταμ, ο οποίος μπορεί να μην ερμήνευσε το νικητήριο τραγούδι, Arcade, κατάφερε όμως να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά. Στη συνέχεια, στη σκηνή εμφανίστηκαν οι τέσσερις παρουσιαστές, Edsilia Rombley, η Chantal Jansen, ο Jan Smit και η Nikkie de Jager ή αλλιώς Nikkie Tutorials. Εκείνοι έδωσαν το σύνθημα και ο μουσικός διαγωνισμός ξεκίνησε.

Υπενθυμίζουμε πως η Στεφάνια Λυμπερακάκη με το Last Dance, διαγωνίζεται στον Β’ ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, οπότε το ελληνικό δικαίωμα θα έχει το δικαίωμα ψήφου.

Οι χώρες που πήραν το εισιτήριο του τελικού

Η Κύπρος κατάφερε να είναι μία από τις χώρες που πέρασαν στον τελικό και θα διαγωνιστούν στον τελικό της Eurovision, το Σάββατο 22 Μαΐου. Η Έλενα Τσαγκρινού εντυπωσίασε με την δυναμική της παρουσία και την ερμηνεία και επιβεβαίωσε τα στοιχήματα που την ήθελαν να περνάει εύκολα στον Α’ Ημιτελικό. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως μετά την εμφάνιση της, το El Diablo ανέβηκε μία θέση πάνω στα γραφεία στοιχημάτων, με την Ιταλία, την Γαλλία και το, μέχρι στιγμής φαβορί, την Μάλτα. Αναλυτικά οι χώρες που θα βρίσκονται στον τελικό:

  1. Νορβηγία
  2. Ισραήλ
  3. Ρωσία
  4. Αζερμπαϊτζάν
  5. Μάλτα
  6. Λιθουανία
  7. Κύπρος
  8. Σουηδία
  9. Βέλγιο
  10. Ουκρανία
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA