Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συμμετοχή στη Eurovision, πέρα από ένα μουσικό άνοιγμα σε άλλες χώρες, αποτελεί για τον εκάστοτε καλλιτέχνη και μια ευκαιρία να αυξήσει τη δυναμική του στα social media. Σε αυτή την εποχή θα ήταν παράδοξο να αγνοηθεί αυτό. Η Έλενα Τσαγκρινού είναι από τους συμμετέχοντες που ήδη βλέπουν μια τεράστια αυξητική τάση στο προφίλ τους στο Instagram, τόσο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Κύπρο όσο κι από τη στιγμή που βρέθηκε πρώτη φορά στη σκηνή της Ahoy Arena στο Ρότερνταμ. 

Η Έλενα Τσαγκρινού έχει κατακτήσει πολλές καρδιές από τις πρόβες και το ίδιο έκανε στα διάφορα events που έχει βρεθεί, στις συνεντεύξεις που έχει δώσει σε ξένα μέσα και φυσικά μετά την αποθεωτική της εμφάνιση στον Ά Ημιτελικό της Eurovision. Κι αν στον τελικό του Σαββάτου βρεθεί στη χειρότερη των περιπτώσεων στην 5η θέση, που είναι το κατώτερο που έχει βρεθεί εδώ και δέκα μέρες, τότε θα κεφαλαιοποιήσει ακόμα περισσότερο την αναγνώριση που φέρνει η Eurovision. Αυτό είναι ακόμα ένα κοινό στοιχείο που έχει με την Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Το Netflix στήριξε Έλενα Τσαγκρινού με τον πιο επικό τρόπο - Σάρωσε η ανάρτηση στα social media

Το 2018, η Ελένη Φουρέιρα είχε λιγότερους από 200.000 ακόλουθους στο Instagram και μέσα σε τρία χρόνια, χάρη και στις περιοδείες της σε Ολλανδία, Ρουμανία, Ισπανία, έχει υπερβεί το 1 εκατομμύριο. Η Έλενα Τσαγκρινού έφυγε από την Ελλάδα με κάτι λιγότερο από 100.000 ακόλουθους και ήδη μέσα σε 10 ημέρες παρουσίας στο Ρότερνταμ, έχει φτάσει τους 120.000, δηλαδή αύξηση κατά 20%. 

Κι η ίδια η Τσαγκρινού σχολίασε στην εκπομπή Pop Up αυτά τα μαζικά follow που έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες. «Είναι αλήθεια ότι έχω και πολλά μηνύματα και αρκετούς νέους followers. Θέλω να βρω χρόνο να καθίσω να το απολαύσω λίγο αυτό, ίσως τώρα βρω λίγο χρόνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA