Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision που φιλοξενήθηκε από την Ολλανδία αποτελεί πια παρελθόν, με την Ιταλία να είναι η χώρα που κατάφερε μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, να κερδίσει τον ευρωπαϊκό θεσμό και να γίνει του χρόνου η διοργανώτρια χώρα. Το ροκ συγκρότημα Maneskin γνωρίζει την αποθέωση, σήμερα, και ειδικά ο frontman του, Damiano David. Λίγο η ενέργεια, λίγο η εμφάνιση, λίγο τα μποτάκια του, δεν ήθελε και πολύ να γίνει ο ντόρος γύρω από το όνομα του.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision: Κατηγορούν τον τραγουδιστή των Maneskin πως πήρε ναρκωτικά στην ψηφοφορία - Η απάντησή του

«Το ροκ εντ ρολ ποτέ δεν πεθαίνει» είπε δυνατά ο Damiano David, στην σκηνή της Eurovision, αφότου είχε ανακοινωθεί η νίκη της Ιταλίας, με το τραγούδι Zitti e buoni που υπενθυμίζει πως δεν πρέπει  να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων, παρά μόνο με τις δικές μας. Ο ίδιος λατρεύει τα τατουάζ και τις εκκεντρικές εμφανίσεις και στην γείτονα χώρα, είναι το απόλυτο sex symbol. Τα ιταλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι αρραβωνιασμένος με την Ιταλίδα influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία διατηρεί τέσσερα χρόνια σχέση. Ωστόσο, φήμες ήθελαν να υπάρχει ειδύλλιο με την Victoria De Angelis, μπασίστρια του συγκροτήματος.

Να σημειωθεί πως ο Damiano David γιόρτασε τη νίκη του τραγουδώντας το El Diablo, με το βραβείο του διαγωνισμού στο χέρι. Ο ίδιος, μαζί με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Maneskin, Thomas Raggi, ανέβασαν ένα instagram story που πανηγύριζαν χαρούμενοι με το τραγούδι της Κύπρου.

https://www.instagram.com/p/CMKbOTVp4PZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B3hHgVSIRTx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Bz5uAAwoWGD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA