Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Maneskin επέστρεψαν στην Ιταλία, με θερμή υποδοχή από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ωστόσο οι κατηγορίες για τη χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο green room της Eurovision από τον Damiano David, είναι το φλέγον θέμα τόσο στην γείτονα χώρα όσο και στον διεθνή Τύπο.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Φωτογραφία αποδεικνύει ότι ο Damiano David δεν έκανε χρήση ναρκωτικών

Ο 22χρονος τραγουδιστής δικαιολόγησε την κίνηση του, λέγοντας πως ήθελε να μαζέψει ένα σπασμένο ποτήρι που είχε πέσει κάτω, ενώ η EBU ερευνά ακόμα το ζήτημα. Ο Damiano David, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και σε συνέντευξη στον Dan Walker, παρουσιαστή του BBC, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν η στιγμή που μας έδιναν 12 πόντους και στο μεταξύ ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι, οπότε ενώ πανηγύριζα, είδα το σπασμένο ποτήρι και σκέφτηκα, "θεέ μου, τι έγινε. Ένιωσα πραγματικά προσβεβλημένος» και πρόσθεσε: «Είμαστε νέοι άνθρωποι με τεράστιο πάθος για την μουσική και αυτό επισκιάζει τη νίκη μας. Θα υποβληθούμε σε έλεγχο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και θα αποδείξουμε ότι είναι όλα φήμες. Σε μερικές ώρες θα κάνουμε το τεστ. Να σας πω ότι νιώθουμε αλήθεια προσβεβλημένοι».

https://twitter.com/Lia_TheRebel_T/status/1396242240574459907?ref_src=twsrc^tfw

Η μπασίστας των Maneskin πήρε τον λόγο και εξήγησε πως «μας στενοχωρεί επειδή προσπαθούμε και εκπροσωπούμε ένα θετικό μήνυμα. Ποτέ δεν κάναμε χρήση ναρκωτικών και δεν θέλουμε να δώσουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα. Προσπαθούμε να εστιάσουμε σε αυτό το υπέροχο πράγμα και σε όσους μας στηρίζουν, αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος θα έπρεπε να λέει χαζομάρες για όλο αυτό».

Σε λίγες ώρες ο Damiano David θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδειχθεί πως δεν έκανε χρήση κοκαΐνης την ημέρα του τελικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA