Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Τσαγκρινού και η κυπριακή αποστολή επέστρεψαν από το Ρότερνταμ, όπου ο διαγωνισμός της Eurovision τους άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί είναι σίγουρα μια εμπειρία που δεν την ξεχνάς, γιατί μπαίνεις σε μια φούσκα και είσαι συγκεντρωμένος σε έναν στόχο σημαντικό που έχει τεράστια προβολή. Πικρή γιατί τα στοιχήματα των ημερών πριν τον τελικό κατέτασσαν σε πολύ πιο υψηλή θέση την Κύπρο σε σχέση με την 16η όπου κατέληξε, ακόμα και σε θέση διεκδίκησης της πρωτιάς μαζί με Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία και Μάλτα.

Όταν λίγες ώρες μετά τον Ά Ημιτελικό η Έλενα Τσαγκρινού φτάνει να διεκδικεί την 4η θέση και να είναι κοντά ακόμα και για τη νίκη, τότε η ψυχολογία δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα από την απόσταση ανάμεσα σε αυτό και την 16η θέση. Ιδίως, όταν σε θέσεις πιο πάνω από την Τσαγκρινού έχουν βρεθεί τραγούδια που δεν ήταν με τίποτα καλύτερα της, από οποιαδήποτε οπτική κι αν το δει κανείς.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Η φωτογραφία που φέρεται να αποδεικνύει ότι ο Damiano David δεν έκανε χρήση ναρκωτικών

Αυτό το μικρό σοκ που υπέστη με την 16η θέση εξέφρασε η Έλενα Τσαγκρινού στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία. Παράλληλα, αναγνώρισε πως η Ιταλία δύσκολα θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από νικήτρια της Eurovision.

«Ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε κάτι καλύτερο, νομίζω κι ο κόσμος αυτό περίμενε. Έχω πάρει πολλά τέτοια μηνύματα. Αδικηθήκαμε σίγουρα και από τις επιτροπές και από την ψηφοφορία του κοινού. Ήταν μια περίεργη χρονιά. Φυσικά και θα ξαναπάω με μια καλή πρόταση. Δικαίως κέρδισε η Ιταλία».

Φωτογραφία: Getty Images

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA